SBOR Bygg och Renovering

Hej på er och god morgon på er alla härliga människor som kommer in till bloggen idag också! Det här inlägget tror jag verkligen kan vara intressant för er som funderar på någon typ av badrumsrenovering på Hisingen eller i Partille. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som heter SBOR Bygg och Renovering och som renoverar badrum på Hisingen och i Partille på ett riktigt kvalitativt sätt. Det var när jag skulle bygga om badrummet i min villa som en granne rekommenderade mig att anlita detta företag. Tack vare att jag tycker att de gjort ett riktigt kanonjobb vill jag nu berätta om detta företag för er, bästa läsare. Om ni inte har hört talats om SBOR Bygg och Renovering förut så kan jag avslöja att det här är ett företag som ni kan anlita om ni skulle vilja ha hjälp med något inom renovering av ert kök eller badrum. Min granne rekommenderade mig starkt att anlita dem, men för säkerhets skull tog jag även övriga referenser och det visade sig att de har flera nöjda kunder runt om i Göteborg som har fått hjälp i både sina villor och i bostadsrätter. 

 

Badrummet blev så bra! Hantverkarna har varit riktigt noggranna. Innan jobbet startade fick jag en kostnadsfri offert och kunde sedan i lugn och ro fundera över kostnadsförslaget innan jag gav klartecken till att starta med renoveringen. Det var egentligen inget att tveka på, för med rotavdraget blev det väldigt prisvärt. SBOR Bygg och Renovering är ett företag som jag rekommenderar även er, alla mina fina läsare, som planerar en köks- eller badrumsrenovering på Hisingen eller i Partille med omnejder! Det var väldigt trevligt att få berätta om det här företaget för er, fler inlägg kommer redan i eftermiddag!