Hemma på lantbruket!

Hej och hallå alla mina härliga och fantastiska läsare som jag har på den här bloggen! Jag hoppas att ni mår bra idag och att ni känner er riktigt glada denna soliga förmiddag. I det här inlägget som jag skriver på nu tänkte jag berätta för er om ett företag som kan stå till tjänst om ni behöver ta hjälp av en lantbrukare i Vallsta. Persson, Lennart, heter det här företaget, som jag vet är ett sådant företag som kan hjälpa till inom det allra mesta som rör drift och skötsel av lantbruk. Känner ni att ni är i behov av denna hjälpen så är det till Lennart som ni ska höra av er.  

 

För det är nämligen så här, att denne Lennart han har arbetat inom sitt eget lantbruk i en herrans massa år och skaffat sig så mycket erfarenheter som han mer än gärna delar med sig av till andra! Det här är verkligen bra. Att driva ett eget lantbruk, eller att ta steget att starta ett, kan säkerligen kännas svårt, inte minst med tanke på att det är många olika beslut som måste fattas, och vem ska man då fråga? Det kan inte vara lätt att det som det är i detta yrke, är så mycket ensamarbete. Många har nog inte vågat satsa på att starta sitt eget lantbruk, för det har känts för ensamt, och det har känts för osäkert. Men i och med att det nu går att få kvalificerad hjälp och rådgivning av Persson, Lennart, för dem som driver ett lantbruk i Vallsta, eller för dem som planerar att starta ett, så tror jag att det är fler människor som vågar satsa på det här. Lennart har verkligen en unik kompetens, och det vet jag i och med att jag själv bor här i Vallsta och har känt Lennart i väldigt många år!