Jag bröt armen och kunde inte städa

God morgon, äntligen ska jag bli av med gipset idag. Ni vet ju säkert vad som hände för tre månader sedan när halkade utanför huset och bröt armen. Det visade sig vara en komplicerad fraktur och jag blev opererad och allt och sedan har jag inte kunnat göra så mycket mer under sjukskrivningen än att hasa runt här hemma i lägenheten. Inte ens städningen har jag klarat av men som tur är så finns det en städfirma i Örebro som jag har vänt mig till och de har varit här och städat och gjort det så fint nu när jag inte själv klarar det, och det är en städfirma i Örebro som heter Örebro T & S

Jag kan väl säga som så att hade jag inte haft den här bloggen att skriva i så hade det blivit förskräckligt långtråkigt att gå hemma sjukskriven från jobbet, nu har jag i alla fall haft den att sysselsätta mig med. Men för att återgå till denna städfirma i Örebro så har personalen gjort ett bra jobb och de har städat både effektivt och noggrant vilket man så klart uppskattar av en städfirma. Jag tycker inte om att vara handikappad och oförmögen att klara vissa saker själv så det är verkligen tur att det går att anlita hjälp för sådant man värdesätter, ett välstädat hem till exempel. Nu ser jag fram mot att bli av med gipset men jag har upptäckt vilken bra städfirma i Örebro det här är så det är inte omöjligt att jag väljer att anlita Örebro T & S igen, för snart ska jag börja jobba och då vet jag att jag inte brukar få så mycket tid över till att städa. Jag vill verkligen tipsa er i Örebro med omnejd som söker en städfirma om att Örebro T & S finns.