Hemlängtan är en butik för heminredning

Hej igen, alla mina härliga läsare som liksom jag tycker om att shoppa! Idag så ville jag faktiskt ta och skriva om något som jag verkligen vill dela med mig av. Det handlar om det här med heminredning och möjligheten till att köpa många fina produkter inom heminredning i Bollnäs, Ljusdal och Hudiksvall. Jag har hittat en butik som heter Gunilla Zetterman Design & Inredning som jag tycker är hur bra som helst, och när det dessutom är någonting som har varit rätt så efterfrågat här på bloggen bland alla mina läsare så hoppas jag att mitt tips om den här butiken kan vara till hjälp för alla er som uttryckt intresse av att inreda och att köpa fina och prisvärda produkter. 

 

Jag fann Gunilla Zetterman Design & Inredning genom en kompis till mig som är väldigt intresserad av heminredning och tycker om att åka till olika butiker för att shoppa. Det blev så att jag en dag åkte med henne till den här butiken och vi gjorde massor av fynd bägge två. Sedan har jag fortsatt att åka tillbaks till den här butiken med jämna mellanrum och alltid hittar jag nya, fina saker. Jag tänkte därför att jag ville tipsa alla mina fina läsare som är intresserade av heminredning i Bollnäs, Ljusdal och Hudiksvall, om den här härliga och inspirerande butiken. Det är säkert många av er som ständigt är på jakt efter nya och fina saker att inreda era hem med. Jag hoppas att ni som besöker Gunilla Zetterman Design & Inredning ska finna det ni är ute efter, men om det är något som ni saknar i sortimentet så vet jag att de kan beställa hem det här åt er! Det kommer ständigt in nya och fina saker så alltid hittar jag något nytt! Jag är säker på att ni kommer att gilla att gå dit!