En butik i Kiruna som heter Hälsokraft

God morgon och välkomna till bloggen alla mina kära läsare! Jag är verkligen glad över att ni vill komma tillbaks till bloggen även idag för att läsa alla de inlägg som jag hade tänkt att skriva. Så här i dagens första inlägg kom jag på att jag ville berätta för er om ett företag och en butik som heter Hälsokraft, och som säljer vitaminer och mineraler i Kiruna. Jag tycker om att ta hand om mig själv och är noggrann när det gäller kost och hälsa. Efter att jag varit på en kostrådgivning för ett tag sedan på Hälsokraft, fick jag reda på att jag behövde ett extra tillskott av både vitaminer och mineraler.  

 

Nu har jag vänt mig flera gånger till den här butiken för att få rådgivning och det har varit väldigt bra. De har mycket god hjälp och rådgivning att erbjuda till alla dem som är intresserade, och det är viktigt för alla oss som bor här uppe i norr att eventuellt få i oss ett extra tillskott av vitaminer och mineraler, särskilt under vinterhalvåret. Jag tänker att det här är en sådan butik som har något mycket viktigt och bra att erbjuda till alla er som kan tänkas behöva köpa vitaminer och mineraler i Kiruna, så det är därför som jag väljer att skriva om Hälsokraft så här i dagens första inlägg. Jag är rätt så säker på att ni som väljer att gå dit, kommer att bli lika nöjda som jag har blivit och att ni kommer att få all den hjälp som ni behöver om ni väljer att gå dit. Jag hoppas att ni tyckte om att läsa det här inlägget och att ni ser fram emot att läsa alla de andra inlägg som jag har planerat att skriva idag.