BS Bygg & Allservice

Det här med att hitta ett bra företag inom bygg i Sundsvall är något som jag och mina arbetskamrater satt och diskuterade häromdagen på vår lunchrast. Det var inte utan en viss besvikelse som en av mina jobbarkompisar berättade att han haft otur vid valet av byggfirma. Det här känner inte jag alls igen mig i som tur är, för jag har nämligen anlitat mig av BS Bygg & Allservice för ett par projekt här hemma. Jag berättade för mina kollegor om hur nöjd jag är med just den här företaget. Eftersom jag i stort sett dagligen skriver om olika saker här i bloggen, kom jag på att det vore en god idé att berätta också för er läsare om det här företaget som kan ge en så kvalitativ och kostnadseffektiv hjälp med det mesta som rör bygg i Sundsvall med omnejd. 

 

Visserligen finns det ju ett stort antal företag i denna bransch att välja på, många är bra och andra är rent ut sagt dåliga! Det förstod jag ju inte minst sedan jag hörde vad som berättades där på jobbet! Jag rekommenderar er som söker ett byggföretag i Sundsvall att ta kontakt med BS Bygg & Allservice nästa gång ni ska bygga till, bygga om eller renovera någonting där hemma. Jag kan bara berömma de duktiga hantverkarna som har varit här och som har sett till att de olika jobb som utförts har gjorts med stort yrkeskunnande och lämnat det färdiga resultatet helt fackmannamässigt utfört. De duktiga hantverkarna har varit noggranna och endast använt sådana material som är av hög kvalitet. Jag måste också säga att det har varit riktigt prisvärt att anlita det här företaget!